Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся си ALFA ROMEO 147 Manual book

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся си ALFA ROMEO 147 Manual book

Търся си ALFA ROMEO 147 Workshop Manual book/CD
    или нещо подобно, че новата ми 147-ца е без книжката.....
    ако някои има мога да си я преснимам....
    благодаря ви предварително!!!!!
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Заповядай:

ftp://blesna.nnw.net/pub/cesare/AlfaRomeo147/
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

wow!!!! super, мерси мнооооооого!!!!!
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

ftp://84.32.45.40
        login: alfa
        pass: TechBooks

Това е ftp сървър където ще намериш това което търсиш.
        Има документация и за други Алфи.

156jtd 2000г.

Comment

blagodarq jammi, много!!!!
          добре е че ми даваш и ти линк, защото от предишния документите не мога да ги инсталирам....

Comment

все още си я търся тая книжка на английски, ако някои я има да се обажда

Comment

имам за моята
              147 1.6 TS

Comment

Извинявам се че ще ползвам чужда тема, но и на мен ми трябва това съшото нещо но за 156 1.8ТС. Помагайте.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от jammi
                  ftp://84.32.45.40
                  login: alfa
                  pass: TechBooks

Това е ftp сървър където ще намериш това което търсиш.
                  Има документация и за други Алфи.

156jtd 2000г.
                  Има ли за 156 - много я искам на по-разбираем език от италиански...
                  Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Едното е инструкция за работа с колата....другото е инструкция за ремонтиране на колата....кое от двете ти трябва???
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                      Едното е инструкция за работа с колата....другото е инструкция за ремонтиране на колата....кое от двете ти трябва???
                      Всъщност ми трябват и двете, но въпросът ми беше за инструкцията за работа с колата, тази книжка която ти дават при покупка на колата като нова. Трябва ми на английски, имам на италиянски но хч не го вдявам този език.

П.П. Не мога да вляза в горните линкове.
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                        и двете ми трябват!!!!!

Comment

На мен ми трябва инструкция за работа с колата. (за 156 до 10.2000 год.)
                          Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Малко да подновя темата, ако се е появил някои с manual-a или някои го е намерил, защото моята книжка е на Френски и от два дена се мъча ...
                            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

Working...
                              X